LASTBIL

Brett urval av dörrleveranser

 

När det kommer till första och sista delen i en transport behöver de flesta en lastbil som kan köra godset hela vägen fram till dörr. Beroende på hur leveransplatsen ser ut kan det finnas mycket tid att spara genom att välja rätt lastbilstyp för att passa behovet. Vi hjälper gärna våra kunder att analysera för att rätt beslut ska fattas.

 

Chassi

När du bokar chassi kan du välja vilken tid du vill att vi ska leverera din container. Vid leverans står containern kvar på lastbilen som kan anpassas för att passa din lastkaj.

 

Sidlastare

För dig som önskar att få containern ställd på marken för att enklare kunna lossa eller lasta ditt gods rekommenderas sidlastare. Containern ställs av och vi hämtar den när du är klar.

 

Samlastad

Samlastning är ett billigt alternativ om du är anpassningsbar med leveranstid. Du väljer om du vill ha leverans för- eller eftermiddag. Din container lastas tillsammans med en annan som ska till ett område i närheten, vilket gör transporten mer miljövänlig.

 

Trailer

För att köra mindre partier gods än en hel container, används ofta trailer. Det är också vanligt att en trailer hämtar upp eller lämnar av gods när slutmottagaren har svårigheter att själv lasta eller lossa en container

© Copyright. All Rights Reserved.

VPlus Logistics AB

 

Förmedlar smarta tåglösningar till rederier och varuägare.

KONTAKT

 

Email: bokning@vplus.se

Tel: +46 (0)724-54 51 51

BESÖKSADRESS

 

Bohusgatan 24

411 39 Göteborg